Nabeschouwing Elgin City - Edinburgh City (0-1) || Playoffs 3/4 2020/2021

Zaterdag 8 mei 2021 - 16:00 uur

In de Playoffs 3/4 2020/2021 neemt Elgin City het zaterdag 8 mei 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Edinburgh City. De wedstrijd wordt gespeeld in Borough Briggs in Elgin.

Via de Elgin City - Edinburgh City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elgin City - Edinburgh City (0-1)

Het Playoffs 3/4 duel tussen Elgin City en Edinburgh City is onder leiding van scheidsrechter Alan Newlands geëindigd in een 0-1 overwinning voor Edinburgh City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door J. Campbell, waarmee Edinburgh City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Edinburgh City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Elgin City - Edinburgh City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elgin City - Edinburgh City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Elgin City Gele kaart voor A. Sopel Elgin City
46' Doelpunt Edinburgh City Doelpunt J. Campbell Edinburgh City 0-1
53' Wissel Elgin City Wissel C. Brown voor A. Mailer Elgin City
56' Gele kaart Elgin City Gele kaart voor C. Brown Elgin City
66' Wissel Elgin City Wissel C. O?Keefe voor A. Sopel Elgin City
69' Wissel Elgin City Wissel J. Peters voor R. Dingwall Elgin City
80' Wissel Edinburgh City Wissel R. de Vita voor D. Handling Edinburgh City
88' Wissel Edinburgh City Wissel B. Henderson voor Ouzy See Edinburgh City
Video hoogtepunten en samenvatting Elgin City - Edinburgh City
Opstellingen Elgin City - Edinburgh City
De opstellingen van Elgin City en Edinburgh City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.