Nabeschouwing Edinburgh City - Dumbarton (1-3) || Playoffs 3/4 2020/2021

Maandag 17 mei 2021 - 20:35 uur

In de Playoffs 3/4 2020/2021 neemt Edinburgh City het maandag 17 mei 2021 om 20:35 uur in eigen huis op tegen Dumbarton. De wedstrijd wordt gespeeld in Ainslie Park Stadium in Edinburgh.

Via de Edinburgh City - Dumbarton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Edinburgh City - Dumbarton (1-3)

Het Playoffs 3/4 duel tussen Edinburgh City en Dumbarton is onder leiding van scheidsrechter Colin Steven geëindigd in een 1-3 overwinning voor Dumbarton. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door R. McIntyre, waarmee Edinburgh City met 1-0 de leiding nam. Dumbarton kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. McGeever, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette T. Brindley zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dumbarton de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Dumbarton vergroot nadat M. Neill de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Dumbarton.

LIVE Edinburgh City - Dumbarton 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Edinburgh City - Dumbarton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Edinburgh City Doelpunt R. McIntyre met assist van L. Brown Edinburgh City 1-0
53' Doelpunt Dumbarton Doelpunt R. McGeever met assist van R. Forbes Dumbarton 1-1
58' Gele kaart Edinburgh City Gele kaart voor C. Thomson Edinburgh City
64' Gele kaart Edinburgh City Gele kaart voor A. Black Edinburgh City
66' Doelpunt Dumbarton Doelpunt T. Brindley Dumbarton 1-2
71' Gele kaart Dumbarton Gele kaart voor T. Brindley Dumbarton
74' Wissel Edinburgh City Wissel R. de Vita voor A. Black Edinburgh City
79' Wissel Edinburgh City Wissel B. Henderson voor D. Handling Edinburgh City
82' Doelpunt Dumbarton Doelpunt M. Neill Dumbarton 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Edinburgh City - Dumbarton
Opstellingen Edinburgh City - Dumbarton
De opstellingen van Edinburgh City en Dumbarton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.