Nabeschouwing AFC Bournemouth - Arsenal (1-1) || Premier League 2019/2020

Donderdag 26 december 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het donderdag 26 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Seward Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Arsenal (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Arsenal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door D. Gosling, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Arsenal kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Aubameyang, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AFC Bournemouth - Arsenal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Gosling met assist van J. Stacey AFC Bournemouth 1-0
53' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
54' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor L. Torreira Arsenal
55' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Maitland-Niles Arsenal
64' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang Arsenal 1-1
64' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor P. Aubameyang Arsenal
67' Wissel AFC Bournemouth Wissel H. Wilson voor J. King AFC Bournemouth
71' Wissel AFC Bournemouth Wissel P. Billing voor D. Gosling AFC Bournemouth
75' Wissel Arsenal Wissel J. Willock voor M. Ozil Arsenal
77' Wissel Arsenal Wissel S. Mustafi voor Sokratis Arsenal
82' Wissel Arsenal Wissel N. Pepe voor R. Nelson Arsenal
85' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Mepham AFC Bournemouth
85' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor S. Cook AFC Bournemouth
93' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Lacazette Arsenal
94' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Wilson AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Arsenal
Opstellingen AFC Bournemouth - Arsenal
De opstellingen van AFC Bournemouth en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.