Nabeschouwing Arsenal - AFC Bournemouth (1-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Arsenal het zondag 6 oktober 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - AFC Bournemouth (1-0)

Het Premier League duel tussen Arsenal en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. Luiz, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Arsenal.

LIVE Arsenal - AFC Bournemouth 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Arsenal Doelpunt D. Luiz met assist van N. Pepe Arsenal 1-0
13' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor P. Billing AFC Bournemouth
29' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Stacey AFC Bournemouth
63' Wissel Arsenal Wissel Martinelli voor N. Pepe Arsenal
63' Wissel AFC Bournemouth Wissel R. Fraser voor D. Solanke AFC Bournemouth
72' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Martinelli Arsenal
75' Wissel Arsenal Wissel J. Willock voor D. Ceballos Arsenal
79' Wissel AFC Bournemouth Wissel A. Groeneveld voor H. Wilson AFC Bournemouth
79' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Francis voor J. Stacey AFC Bournemouth
83' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor B. Saka Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - AFC Bournemouth
Opstellingen Arsenal - AFC Bournemouth
De opstellingen van Arsenal en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal - AFC Bournemouth

Arsenal en AFC Bournemouth treffen elkaar in de 8e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en AFC Bournemouth in de Premier League vond plaats op 27 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Arsenal favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl AFC Bournemouth slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arsenal 6
Winst AFC Bournemouth 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 6e positie staat, terwijl we AFC Bournemouth terugvinden op de 10e plaats.