Nabeschouwing Arsenal - Newcastle United (4-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 17:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Arsenal het zondag 16 februari 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Newcastle United (4-0)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 4-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door P. Aubameyang, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Arsenal vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Pepe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat M. Ozil namens Arsenal het doel wist te vinden in de 90e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Arsenal in de 95e minuut, nadat A. Lacazette de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Arsenal.

LIVE Arsenal - Newcastle United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
54' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van N. Pepe Arsenal 1-0
57' Doelpunt Arsenal Doelpunt N. Pepe met assist van B. Saka Arsenal 2-0
74' Wissel Newcastle United Wissel I. Hayden voor V. Lazaro Newcastle United
75' Wissel Newcastle United Wissel M. Ritchie voor F. Fernandez Newcastle United
82' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor B. Saka Arsenal
82' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor D. Ceballos Arsenal
83' Wissel Newcastle United Wissel F. Schar voor C. Clark Newcastle United
85' Wissel Arsenal Wissel A. Lacazette voor E. Nketiah Arsenal
90' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Ozil met assist van A. Lacazette Arsenal 3-0
91' Wissel Arsenal Wissel J. Willock voor M. Ozil Arsenal
95' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette met assist van N. Pepe Arsenal 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Newcastle United
Opstellingen Arsenal - Newcastle United
De opstellingen van Arsenal en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.