Voorbeschouwing Arsenal - Southampton (0-0) || Premier League

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Premier League neemt Arsenal het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Arsenal Gelijk Winst Southampton
1.49x inzet 4.8x inzet 6.85x inzet
LIVE Arsenal - Southampton 0-0

Vanaf zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Arsenal - Southampton volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 19 uur, 1 minuten en 48 seconden.

Opstellingen Arsenal - Southampton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Arsenal - Southampton

Arsenal en Southampton treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal en Southampton elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal 0
Winst Southampton 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 6e positie staat, terwijl we Southampton terugvinden op de 19e plaats.

Tags
Arsenal - Southampton Opstelling Arsenal Opstelling Southampton Live Arsenal - Southampton Live Arsenal - Southampton kijken Arsenal - Southampton kijken Live Arsenal - Southampton stream Arsenal - Southampton Fox Sports Nabeschouwing Arsenal - Southampton Uitslag Arsenal - Southampton Statistieken Arsenal - Southampton Premier League 2019/2020 Arsenal - Southampton wedden Arsenal - Southampton gokken Arsenal - Southampton Unibet