Nabeschouwing Arsenal - Southampton (2-2) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Arsenal het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Southampton (2-2)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Arsenal en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door D. Ings, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. Arsenal kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Lacazette, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 71e minuut was de ideale kans voor Southampton om te scoren. J. Ward-Prowse was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 71e minuut was het Southampton dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Ward-Prowse. Na 96 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Lacazette de 2-2 maakte namens Arsenal.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Arsenal - Southampton 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Southampton Doelpunt D. Ings met assist van R. Bertrand Southampton 0-1
18' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette Arsenal 1-1
23' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor L. Torreira Arsenal
28' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Sokratis Arsenal
31' Gele kaart Southampton Gele kaart voor D. Ings Southampton
47' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Lacazette Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel N. Pepe voor C. Chambers Arsenal
65' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor N. Pepe Arsenal
69' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor K. Tierney Arsenal
71' Penalty gemist Southampton Penalty gemist J. Ward-Prowse Southampton
71' Doelpunt Southampton Doelpunt J. Ward-Prowse Southampton 1-2
73' Wissel Southampton Wissel S. Long voor D. Ings Southampton
76' Wissel Southampton Wissel M. Djenepo voor M. Obafemi Southampton
81' Gele kaart Southampton Gele kaart voor R. Bertrand Southampton
83' Wissel Arsenal Wissel J. Willock voor L. Torreira Arsenal
83' Wissel Arsenal Wissel Martinelli voor H. Bellerin Arsenal
86' Wissel Southampton Wissel S. Boufal voor S. Armstrong Southampton
89' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor M. Guendouzi Arsenal
96' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette Arsenal 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Southampton
Opstellingen Arsenal - Southampton
De opstellingen van Arsenal en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.