Nabeschouwing Arsenal - Tottenham Hotspur (2-2) || Premier League 2019/2020

Zondag 1 september 2019 - 17:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Arsenal het zondag 1 september 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Tottenham Hotspur (2-2)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Eriksen, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat Tottenham Hotspur via H. Kane op 0-2 kwam te staan. In de 47e minuut wist Arsenal de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Lacazette.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Aubameyang de 2-2 maakte voor Arsenal.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Arsenal - Tottenham Hotspur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt C. Eriksen Tottenham Hotspur 0-1
28' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Rose Tottenham Hotspur
32' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor E. Lamela Tottenham Hotspur
40' Penalty Tottenham Hotspur Penalty H. Kane Tottenham Hotspur 0-2
47' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette met assist van N. Pepe Arsenal 1-2
57' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor C. Eriksen Tottenham Hotspur
60' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Alli voor E. Lamela Tottenham Hotspur
63' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Lacazette Arsenal
63' Wissel Arsenal Wissel D. Ceballos voor L. Torreira Arsenal
67' Wissel Arsenal Wissel H. Mkhitaryan voor A. Lacazette Arsenal
71' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van M. Guendouzi Arsenal 2-2
74' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
78' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Sanchez Tottenham Hotspur
79' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Lo Celso voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
87' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Sokratis Arsenal
92' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Tottenham Hotspur
Opstellingen Arsenal - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Arsenal en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.