Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Crystal Palace (0-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 13:30 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 29 februari 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Crystal Palace (0-1)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door J. Ayew, waarmee Crystal Palace met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Brighton & Hove Albion dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Crystal Palace uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Brighton & Hove Albion - Crystal Palace
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
24
12
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
124
101
Gevaarlijke aanvallen
84
29
Passes
529
269
Overtredingen
8
9
Buitenspel
1
3
Corners
8
7
Wissels
3
2
LIVE Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Schelotto E. Brighton & Hove Albion
33' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor C. Benteke Crystal Palace
46' Wissel Crystal Palace Wissel J. Riedewald voor J. McCarthy Crystal Palace
57' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor M. Montoya Brighton & Hove Albion
66' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor S. March Brighton & Hove Albion
70' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Ayew met assist van C. Benteke Crystal Palace 0-1
78' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Jahanbakhsh voor M. Montoya Brighton & Hove Albion
82' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. Alzate voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
87' Wissel Crystal Palace Wissel C. Tosun voor C. Benteke Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Crystal Palace
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Crystal Palace
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Graham Potter
Basiselftal Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
1 Mathew Ryan K
22 Martín Montoya Torralbo V
5 Lewis Dunk V
15 Adam Webster V
33 Dan Burn V
20 Solomon March M
18 Aaron Mooy M
11 Leandro Trossard M
24 Davy Pröpper M
8 Yves Bissouma M
7 Neal Maupay A
Wissels Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
27 David Button K
21 Matias Ezequiel Schelotto V
6 Dale Stephens M
13 Pascal Groß M
16 Alireza Jahanbakhsh A
17 Glenn Murray A
46 Steven Alzate A
Formatie 4-1-4-1
Coach Roy Hodgson
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
13 Wayne Hennessey K
34 Martin Kelly V
4 Luka Milivojević M
44 Jaïro Riedewald M
10 Andros Townsend M
7 Max Meyer M
20 Cenk Tosun A
Voorbeschouwing Brighton & Hove Albion - Crystal Palace

Brighton & Hove Albion en Crystal Palace treffen elkaar in de 28e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brighton & Hove Albion en Crystal Palace in de Premier League vond plaats op 16 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Brighton & Hove Albion favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Crystal Palace slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brighton & Hove Albion 2
Winst Crystal Palace 1
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brighton & Hove Albion op een 15e positie staat, terwijl we Crystal Palace terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Opstelling Brighton & Hove Albion Opstelling Crystal Palace Live Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Live Brighton & Hove Albion - Crystal Palace kijken Brighton & Hove Albion - Crystal Palace kijken Live Brighton & Hove Albion - Crystal Palace stream Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Fox Sports Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Uitslag Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Statistieken Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Premier League 2019/2020 Brighton & Hove Albion - Crystal Palace wedden Brighton & Hove Albion - Crystal Palace gokken Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Unibet