Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Southampton (0-2) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Southampton (0-2)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 0-2 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor F. Andone in de 30e minuut, waardoor Brighton & Hove Albion met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het M. Djenepo die Southampton op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Southampton via een goal van N. Redmond in de 91e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Southampton.

LIVE Brighton & Hove Albion - Southampton 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Ward-Prowse Southampton
30' Rode kaart Brighton & Hove Albion Rode kaart voor F. Andone Brighton & Hove Albion
53' Wissel Southampton Wissel M. Djenepo voor Y. Valery Southampton
55' Doelpunt Southampton Doelpunt M. Djenepo met assist van D. Ings Southampton 0-1
62' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Djenepo Southampton
68' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Locadia voor S. March Brighton & Hove Albion
74' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
78' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel P. Gross voor D. Stephens Brighton & Hove Albion
80' Wissel Southampton Wissel S. Boufal voor C. Adams Southampton
82' Gele kaart Southampton Gele kaart voor P. Hojbjerg Southampton
84' Wissel Southampton Wissel S. Armstrong voor D. Ings Southampton
89' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor M. Montoya Brighton & Hove Albion
91' Doelpunt Southampton Doelpunt N. Redmond met assist van S. Boufal Southampton 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Southampton
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Southampton
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.