Nabeschouwing Chelsea - Brighton & Hove Albion (2-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Chelsea het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Brighton & Hove Albion (2-0)

Het Premier League duel tussen Chelsea en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 50 minuten. Jorginho maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Chelsea vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Chelsea vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Willian op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Chelsea.

LIVE Chelsea - Brighton & Hove Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Christensen Chelsea
28' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
31' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Alonso Chelsea
33' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor S. Alzate Brighton & Hove Albion
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Bong voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
49' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Webster Brighton & Hove Albion
50' Penalty Chelsea Penalty Jorginho Chelsea 1-0
63' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor Pedro Chelsea
65' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Connolly voor A. Mooy Brighton & Hove Albion
68' Wissel Chelsea Wissel M. Kovacic voor R. Barkley Chelsea
76' Doelpunt Chelsea Doelpunt Willian met assist van C. Hudson-Odoi Chelsea 2-0
80' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
84' Wissel Chelsea Wissel M. Batshuayi voor T. Abraham Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Chelsea - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Chelsea en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chelsea - Brighton & Hove Albion

Chelsea en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 7e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Brighton & Hove Albion in de Premier League vond plaats op 3 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Brighton & Hove Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chelsea 4
Winst Brighton & Hove Albion 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 11e positie staat, terwijl we Brighton & Hove Albion terugvinden op de 15e plaats.