Nabeschouwing Crystal Palace - West Ham United (2-1) || Premier League 2019/2020

Donderdag 26 december 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Crystal Palace het donderdag 26 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - West Ham United (2-1)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door R. Snodgrass, waarmee West Ham United met 0-1 de leiding nam. Crystal Palace kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Kouyate, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette J. Ayew zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Crystal Palace de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor Crystal Palace dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crystal Palace - West Ham United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Doelpunt West Ham United Doelpunt R. Snodgrass met assist van M. Antonio West Ham United 0-1
58' Wissel West Ham United Wissel M. Lanzini voor P. Fornals West Ham United
65' Wissel Crystal Palace Wissel J. Riedewald voor P. van Aanholt Crystal Palace
68' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt C. Kouyate met assist van J. Ayew Crystal Palace 1-1
75' Wissel West Ham United Wissel F. Anderson voor S. Haller West Ham United
75' Wissel Crystal Palace Wissel C. Wickham voor M. Meyer Crystal Palace
88' Wissel Crystal Palace Wissel J. McCarthy voor C. Kouyate Crystal Palace
89' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor P. Zabaleta West Ham United
90' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Ayew met assist van C. Wickham Crystal Palace 2-1
91' Wissel West Ham United Wissel A. Ajeti voor R. Snodgrass West Ham United
93' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Cresswell West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - West Ham United
Opstellingen Crystal Palace - West Ham United
De opstellingen van Crystal Palace en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.