Nabeschouwing Leicester City - Arsenal (2-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 18:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Leicester City het zaterdag 9 november 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Holmes Park in Leicester.

Via de Leicester City - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Arsenal (2-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 2-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door J. Vardy, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Maddison op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Leicester City.

LIVE Leicester City - Arsenal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Evans Leicester City
60' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor A. Perez Leicester City
68' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van Y. Tielemans Leicester City 1-0
74' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor H. Barnes Leicester City
75' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison met assist van J. Vardy Leicester City 2-0
77' Wissel Arsenal Wissel N. Pepe voor R. Holding Arsenal
80' Wissel Arsenal Wissel J. Willock voor L. Torreira Arsenal
88' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor H. Bellerin Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Arsenal
Opstellingen Leicester City - Arsenal
De opstellingen van Leicester City en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leicester City - Arsenal

Leicester City en Arsenal treffen elkaar in de 12e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Arsenal in de Premier League vond plaats op 28 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 6 keer wist de ploeg van Leicester City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Leicester City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leicester City 2
Winst Arsenal 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 3e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 5e plaats.