Nabeschouwing Leicester City - Norwich City (1-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Leicester City het zaterdag 14 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Holmes Park in Leicester.

Via de Leicester City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Norwich City (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Leicester City en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door T. Pukki, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Krul zorgde ervoor dat Leicester City op 1-1 kwam te staan in de 38e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Norwich City
1
1
LIVE Leicester City - Norwich City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van E. Buendia Norwich City 0-1
33' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Cantwell Norwich City
38' Eigen doelpunt Leicester City Eigen doelpunt T. Krul Leicester City 1-1
39' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor K. Iheanacho Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor D. Praet Leicester City
52' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Trybull Norwich City
60' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Buendia Norwich City
78' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Tettey Norwich City
85' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor T. Cantwell Norwich City
86' Wissel Norwich City Wissel M. Stiepermann voor T. Trybull Norwich City
93' Wissel Norwich City Wissel M. Vrancic voor E. Buendia Norwich City
93' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Krul Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Norwich City
Opstellingen Leicester City - Norwich City

Voorbeschouwing Leicester City - Norwich City

Leicester City en Norwich City treffen elkaar in de 17e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Norwich City in de Premier League vond plaats op 27 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leicester City 2
Winst Norwich City 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 2e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 19e plaats.