Nabeschouwing Leicester City - Southampton (1-2) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Leicester City het zaterdag 11 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Holmes Park in Leicester.

Via de Leicester City - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Southampton (1-2)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 1-2 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. Praet, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Southampton kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Armstrong, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette D. Ings zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Southampton de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Mason, waardoor Southampton dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leicester City - Southampton 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Leicester City Doelpunt D. Praet met assist van J. Vardy Leicester City 1-0
16' Gele kaart Southampton Gele kaart voor S. Armstrong Southampton
19' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Armstrong met assist van S. Long Southampton 1-1
58' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor H. Barnes Leicester City
67' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor A. Perez Leicester City
72' Gele kaart Southampton Gele kaart voor P. Hojbjerg Southampton
77' Wissel Leicester City Wissel Y. Tielemans voor D. Praet Leicester City
78' Wissel Southampton Wissel C. Adams voor S. Long Southampton
78' Wissel Southampton Wissel M. Djenepo voor S. Armstrong Southampton
81' Doelpunt Southampton Doelpunt D. Ings met assist van C. Adams Southampton 1-2
81' Gele kaart Southampton Gele kaart voor D. Ings Southampton
92' Wissel Southampton Wissel O. Romeu voor N. Redmond Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Southampton
Opstellingen Leicester City - Southampton
De opstellingen van Leicester City en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.