Nabeschouwing Liverpool - Norwich City (4-1) || Premier League 2019/2020

Vrijdag 9 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Liverpool het vrijdag 9 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Norwich City (4-1)

Het Premier League duel tussen Liverpool en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 4-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van G. Hanley zette Liverpool op een 1-0 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Liverpool vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Salah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee V. van Dijk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Liverpool geen gas terug, waardoor in de 42e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Origi. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 64e minuut wist T. Pukki namens Norwich City de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Oliver en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Liverpool.

LIVE Liverpool - Norwich City 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Liverpool Eigen doelpunt G. Hanley Liverpool 1-0
19' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van R. Firmino Liverpool 2-0
28' Doelpunt Liverpool Doelpunt V. van Dijk met assist van M. Salah Liverpool 3-0
39' Wissel Liverpool Wissel Adrian voor Alisson Liverpool
42' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Origi met assist van T. Alexander-Arnold Liverpool 4-0
58' Wissel Norwich City Wissel M. Leitner voor M. Stiepermann Norwich City
60' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Leitner Norwich City
64' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van E. Buendia Norwich City 4-1
65' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Buendia Norwich City
70' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor T. Trybull Norwich City
74' Wissel Liverpool Wissel S. Mane voor D. Origi Liverpool
83' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor T. Pukki Norwich City
86' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor R. Firmino Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Norwich City
Opstellingen Liverpool - Norwich City
De opstellingen van Liverpool en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.