Nabeschouwing Manchester United - Norwich City (4-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 16:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Manchester United het zaterdag 11 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Norwich City (4-0)

Het Premier League duel tussen Manchester United en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 4-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Rashford, waarmee Manchester United met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 52e minuut voor dat Manchester United via M. Rashford op 2-0 kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Manchester United, waarmee A. Martial zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Manchester United in de 76e minuut, nadat M. Greenwood de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Manchester United.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Norwich City
Goals
4
0
Balbezit
60%
40%
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
152
88
Gevaarlijke aanvallen
95
33
Passes
646
424
Overtredingen
18
7
Buitenspel
2
0
Corners
4
2
Wissels
4
4
LIVE Manchester United - Norwich City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Rashford met assist van J. Mata Manchester United 1-0
52' Penalty Manchester United Penalty M. Rashford Manchester United 2-0
54' Doelpunt Manchester United Doelpunt A. Martial met assist van J. Mata Manchester United 3-0
59' Wissel Manchester United Wissel D. James voor M. Rashford Manchester United
65' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor A. Idah Norwich City
65' Wissel Norwich City Wissel I. Amadou voor M. Vrancic Norwich City
71' Wissel Manchester United Wissel M. Greenwood voor A. Pereira Manchester United
76' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Greenwood Manchester United 4-0
80' Wissel Manchester United Wissel A. Gomes voor A. Martial Manchester United
80' Wissel Norwich City Wissel J. Lewis voor G. Hanley Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Norwich City
Opstellingen Manchester United - Norwich City
De opstellingen van Manchester United en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ole Gunnar Solskjær
Wissels Manchester United
# Speler Pos.
13 Lee Grant K
20 José Diogo Dalot Teixeira V
4 Phil Jones V
21 Daniel James M
28 Angel Gomes A
26 Mason Greenwood A
44 Tahith Chong A
Formatie 4-2-3-1
Coach Daniel Farke
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
21 Ralf Fährmann K
12 Jamal Lewis V
18 Marco Stiepermann M
19 Tom Trybull M
11 Onel Lázaro Hernández Mayea M
24 Ibrahim Amadou M
10 Moritz Leitner M
Voorbeschouwing Manchester United - Norwich City

Manchester United en Norwich City treffen elkaar in de 22e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Norwich City in de Premier League vond plaats op 27 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Manchester United 7
Winst Norwich City 2
Gelijkspel 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 6e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Manchester United - Norwich City Opstelling Manchester United Opstelling Norwich City Live Manchester United - Norwich City Live Manchester United - Norwich City kijken Manchester United - Norwich City kijken Live Manchester United - Norwich City stream Manchester United - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Manchester United - Norwich City Uitslag Manchester United - Norwich City Statistieken Manchester United - Norwich City Premier League 2019/2020 Manchester United - Norwich City wedden Manchester United - Norwich City gokken Manchester United - Norwich City Unibet