Nabeschouwing Newcastle United - Watford (1-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Newcastle United het zaterdag 31 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Watford (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Newcastle United en Watford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Watford kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van W. Hughes. Newcastle United kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Schar, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Newcastle United - Watford 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Watford Doelpunt W. Hughes Watford 0-1
29' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Doucoure Watford
31' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor I. Hayden Newcastle United
41' Doelpunt Newcastle United Doelpunt F. Schar met assist van I. Hayden Newcastle United 1-1
44' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Dawson Watford
44' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor P. Dummett Newcastle United
55' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Cathcart Watford
71' Wissel Watford Wissel N. Chalobah voor A. Doucoure Watford
71' Wissel Watford Wissel I. Success voor W. Hughes Watford
78' Wissel Newcastle United Wissel J. Manquillo voor E. Krafth Newcastle United
82' Wissel Newcastle United Wissel Y. Muto voor C. Atsu Newcastle United
82' Wissel Watford Wissel G. Deulofeu voor A. Gray Watford
85' Wissel Newcastle United Wissel F. Fernandez voor F. Schar Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Watford
Opstellingen Newcastle United - Watford
De opstellingen van Newcastle United en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Watford zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Newcastle United - Watford

Newcastle United en Watford treffen elkaar in de 4e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en Watford in de Premier League vond plaats op 29 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Watford favoriet. 4 keer wist de ploeg van Newcastle United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Newcastle United. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Newcastle United 2
Winst Watford 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 19e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 20e plaats.