Nabeschouwing Norwich City - Aston Villa (1-5) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het zaterdag 5 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Aston Villa (1-5)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-5 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Wesley, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Aston Villa vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Wesley op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 38e minuut was de ideale kans voor Aston Villa om te scoren. Wesley was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 49e minuut volgde een derde treffer van Aston Villa, waarmee J. Grealish zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Aston Villa geen gas terug, waardoor in de 61e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van C. Hourihane. De vijfde treffer van Aston Villa viel in de 83e minuut en kwam op naam te staan van D. Luiz. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 88e minuut was het Norwich City dat via J. Drmic de stand op 1-5 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Aston Villa.

LIVE Norwich City - Aston Villa 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Wesley met assist van A. El-Ghazi Aston Villa 0-1
30' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Wesley met assist van C. Hourihane Aston Villa 0-2
32' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Pukki Norwich City
38' Penalty gemist Aston Villa Penalty gemist Wesley Aston Villa
42' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
49' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Grealish met assist van A. El-Ghazi Aston Villa 0-3
61' Doelpunt Aston Villa Doelpunt C. Hourihane met assist van M. Targett Aston Villa 0-4
62' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor C. Hourihane Aston Villa
64' Wissel Aston Villa Wissel Trezeguet voor A. El-Ghazi Aston Villa
75' Wissel Aston Villa Wissel E. Konsa voor B. Engels Aston Villa
76' Wissel Norwich City Wissel P. Roberts voor M. Stiepermann Norwich City
78' Wissel Aston Villa Wissel D. Luiz voor C. Hourihane Aston Villa
80' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor T. Cantwell Norwich City
83' Doelpunt Aston Villa Doelpunt D. Luiz met assist van Wesley Aston Villa 0-5
84' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor T. Pukki Norwich City
88' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Drmic Norwich City 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Aston Villa
Opstellingen Norwich City - Aston Villa
De opstellingen van Norwich City en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.