Nabeschouwing Norwich City - Liverpool (0-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 18:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het zaterdag 15 februari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Liverpool (0-1)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door S. Mane, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Liverpool dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Liverpool uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Norwich City - Liverpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Norwich City Wissel J. Lewis voor S. Byram Norwich City
41' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor G. Hanley Norwich City
60' Wissel Liverpool Wissel Fabinho voor G. Wijnaldum Liverpool
60' Wissel Liverpool Wissel S. Mane voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
78' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mane met assist van J. Henderson Liverpool 0-1
83' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor N. Keita Liverpool
83' Wissel Norwich City Wissel E. Buendia voor L. Rupp Norwich City
84' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor A. Tettey Norwich City
84' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor N. Keita Liverpool
90' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor S. Mane Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Liverpool
Opstellingen Norwich City - Liverpool
De opstellingen van Norwich City en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Liverpool

Norwich City en Liverpool treffen elkaar in de 26e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Liverpool in de Premier League vond plaats op 9 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 7 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Norwich City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Norwich City 0
Winst Liverpool 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 20e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.