Nabeschouwing Sheffield United - Southampton (0-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Sheffield United het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Southampton (0-1)

Het Premier League duel tussen Sheffield United en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 0-1 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door M. Djenepo, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. In de 85e minuut moest B. Sharp van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Lee Mason een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sheffield United verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Mason, waardoor Southampton de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Sheffield United - Southampton 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

65' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
65' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor O. McBurnie Sheffield United
66' Doelpunt Southampton Doelpunt M. Djenepo met assist van S. Boufal Southampton 0-1
72' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor J. Lundstram Sheffield United
74' Wissel Southampton Wissel D. Ings voor M. Djenepo Southampton
84' Wissel Sheffield United Wissel C. Robinson voor C. Basham Sheffield United
85' Wissel Southampton Wissel S. Armstrong voor S. Boufal Southampton
85' Rode kaart Sheffield United Rode kaart voor B. Sharp Sheffield United
92' Wissel Southampton Wissel S. Long voor C. Adams Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Southampton
Opstellingen Sheffield United - Southampton
De opstellingen van Sheffield United en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Southampton zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.