Nabeschouwing Watford - Liverpool (3-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 18:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het zaterdag 29 februari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Liverpool (3-0)

Het Premier League duel tussen Watford en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 3-0 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door I. Sarr, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Sarr op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Watford, waarmee T. Deeney zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Watford dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Liverpool 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel Watford Wissel R. Pereyra voor G. Deulofeu Watford
54' Doelpunt Watford Doelpunt I. Sarr met assist van A. Doucoure Watford 1-0
60' Doelpunt Watford Doelpunt I. Sarr met assist van T. Deeney Watford 2-0
61' Wissel Liverpool Wissel A. Lallana voor G. Wijnaldum Liverpool
65' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
72' Doelpunt Watford Doelpunt T. Deeney met assist van I. Sarr Watford 3-0
79' Wissel Liverpool Wissel T. Minamino voor R. Firmino Liverpool
82' Wissel Watford Wissel I. Pussetto voor I. Sarr Watford
89' Wissel Watford Wissel N. Chalobah voor A. Doucoure Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Liverpool
Opstellingen Watford - Liverpool
De opstellingen van Watford en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Nigel Pearson
Voorbeschouwing Watford - Liverpool

Watford en Liverpool treffen elkaar in de 28e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Liverpool in de Premier League vond plaats op 14 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 9 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Watford. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 1
Winst Liverpool 9
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 19e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.