Nabeschouwing Watford - Norwich City (2-1) || Premier League 2019/2020

Dinsdag 7 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het dinsdag 7 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Norwich City (2-1)

Het Premier League duel tussen Watford en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Norwich City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van E. Buendia. Watford kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Dawson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette D. Welbeck zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Watford de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Watford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Norwich City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Norwich City Doelpunt E. Buendia met assist van O. Hernandez Norwich City 0-1
9' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor J. Lewis Norwich City
10' Doelpunt Watford Doelpunt C. Dawson met assist van E. Capoue Watford 1-1
11' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Tettey Norwich City
23' Gele kaart Watford Gele kaart voor W. Hughes Watford
55' Wissel Norwich City Wissel K. McLean voor A. Tettey Norwich City
55' Doelpunt Watford Doelpunt D. Welbeck Watford 2-1
59' Wissel Watford Wissel T. Cleverley voor W. Hughes Watford
76' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor M. Stiepermann Norwich City
83' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor T. Pukki Norwich City
83' Wissel Norwich City Wissel J. Martin voor O. Hernandez Norwich City
87' Wissel Watford Wissel N. Chalobah voor E. Capoue Watford
88' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Godfrey Norwich City
94' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Buendia Norwich City
95' Gele kaart Watford Gele kaart voor T. Cleverley Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Norwich City
Opstellingen Watford - Norwich City
De opstellingen van Watford en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.