Nabeschouwing Arsenal - Nottingham Forest (2-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 14:00 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt Arsenal het zaterdag 12 augustus 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Nottingham Forest (2-1)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Arsenal - Nottingham Forest
Goals
2
1
LIVE Arsenal - Nottingham Forest 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Nottingham Forest
Opstellingen Arsenal - Nottingham Forest

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Arsenal - Nottingham Forest

Arsenal en Nottingham Forest treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Nottingham Forest in de Premier League vond plaats op 20 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Arsenal als Nottingham Forest wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal 1
Winst Nottingham Forest 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal - Nottingham Forest Opstelling Arsenal Opstelling Nottingham Forest Live Arsenal - Nottingham Forest Live Arsenal - Nottingham Forest kijken Arsenal - Nottingham Forest kijken Live Arsenal - Nottingham Forest stream Arsenal - Nottingham Forest Fox Sports Nabeschouwing Arsenal - Nottingham Forest Uitslag Arsenal - Nottingham Forest Statistieken Arsenal - Nottingham Forest Premier League 2023/2024 Arsenal - Nottingham Forest wedden Arsenal - Nottingham Forest gokken Arsenal - Nottingham Forest Unibet