Nabeschouwing Arsenal - Sheffield United (5-0) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Arsenal het zaterdag 28 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Sheffield United (5-0)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 5-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Eddie Nketiah, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Arsenal vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Eddie Nketiah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee Eddie Nketiah zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Fábio Vieira zette Arsenal even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Tim Robinson toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Arsenal. Deze werd gescoord door Takehiro Tomiyasu in de 96e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tim Robinson bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Arsenal.

LIVE Arsenal - Sheffield United 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Arsenal Doelpunt Eddie Nketiah met assist van Declan Rice Arsenal 1-0
50' Doelpunt Arsenal Doelpunt Eddie Nketiah Arsenal 2-0
58' Doelpunt Arsenal Doelpunt Eddie Nketiah met assist van Emile Smith Rowe Arsenal 3-0
59' Wissel Sheffield United Wissel Cameron Archer voor Rhian Brewster Sheffield United
59' Wissel Sheffield United Wissel Ben Osborn voor Anis Ben Slimane Sheffield United
60' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Ben Osborn Sheffield United
66' Wissel Arsenal Wissel Takehiro Tomiyasu voor Ben White Arsenal
66' Wissel Arsenal Wissel Leandro Trossard voor Gabriel Martinelli Arsenal
70' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Jayden Bogle Sheffield United
71' Wissel Sheffield United Wissel George Baldock voor Jayden Bogle Sheffield United
71' Wissel Sheffield United Wissel John Fleck voor James McAtee Sheffield United
73' Wissel Arsenal Wissel Reiss Nelson voor Bukayo Saka Arsenal
74' Wissel Arsenal Wissel Fábio Vieira voor Emile Smith Rowe Arsenal
83' Wissel Sheffield United Wissel Ryan One voor Gustavo Hamer Sheffield United
86' Fábio Vieira Arsenal
87' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Oliver Norwood Sheffield United
88' Penalty Arsenal Penalty Fábio Vieira Arsenal 4-0
89' Wissel Arsenal Wissel Mohamed Elneny  voor Declan Rice Arsenal
96' Doelpunt Arsenal Doelpunt Takehiro Tomiyasu Arsenal 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Sheffield United
Opstellingen Arsenal - Sheffield United
De opstellingen van Arsenal en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.