Nabeschouwing Aston Villa - Luton Town (3-1) || Premier League 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 15:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Aston Villa het zondag 29 oktober 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Luton Town (3-1)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 3-1 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door John McGinn, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. Aston Villa vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Moussa Diaby op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Tom Lockyer zorgde ervoor dat Aston Villa in de 62e minuut op 3-0 kwam te staan.

Na 83 minuten was het Emiliano Martínez die de bal in eigen doel werkte, waardoor Luton Town op 3-1 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Aston Villa.

LIVE Aston Villa - Luton Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Aston Villa Doelpunt John McGinn met assist van Douglas Luiz Aston Villa 1-0
28' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Nicolò Zaniolo Aston Villa
46' Wissel Aston Villa Wissel Leon Bailey voor Nicolò Zaniolo Aston Villa
49' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Moussa Diaby met assist van Leon Bailey Aston Villa 2-0
51' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Matty Cash Aston Villa
53' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Issa Kaboré Luton Town
57' Wissel Luton Town Wissel Tahith Chong voor Jacob Brown Luton Town
57' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend  voor Gabriel Osho Luton Town
62' Eigen doelpunt Aston Villa Eigen doelpunt Tom Lockyer Aston Villa 3-0
71' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Boubacar Kamara Aston Villa
75' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Alfie Doughty Luton Town
76' Wissel Luton Town Wissel Elijah Adebayo voor Carlton Morris Luton Town
76' Wissel Luton Town Wissel Pelly Ruddock Mpanzu voor Marvelous Nakamba Luton Town
79' Wissel Aston Villa Wissel Diego Carlos voor Matty Cash Aston Villa
79' Wissel Luton Town Wissel Ryan Giles voor Alfie Doughty Luton Town
79' Wissel Aston Villa Wissel Youri Tielemans voor Boubacar Kamara Aston Villa
83' Eigen doelpunt Luton Town Eigen doelpunt Emiliano Martínez Luton Town 3-1
90' Wissel Aston Villa Wissel Leander Dendoncker voor Douglas Luiz Aston Villa
90' Wissel Aston Villa Wissel Bertrand Traoré voor Moussa Diaby Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Luton Town
Opstellingen Aston Villa - Luton Town
De opstellingen van Aston Villa en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.