Nabeschouwing Brentford - Brighton & Hove Albion (0-0) || Premier League 2023/2024

Woensdag 3 april 2024 - 20:30 uur



In de Premier League 2023/2024 neemt Brentford het woensdag 3 april 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Brighton & Hove Albion (0-0)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Brentford en Brighton & Hove Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Brighton & Hove Albion, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Brighton & Hove Albion kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Madley niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Brighton & Hove Albion
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
5
24
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
82
127
Gevaarlijke aanvallen
30
81
Passes
326
663
Overtredingen
9
12
Buitenspel
3
0
Corners
1
5
Wissels
4
4
LIVE Brentford - Brighton & Hove Albion 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Lewis Dunk Brighton & Hove Albion
53' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Facundo Buonanotte Brighton & Hove Albion
64' Wissel Brentford Wissel Mikkel Damsgaard voor Yehor Yarmoliuk Brentford
64' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Julio Enciso voor Adam Lallana Brighton & Hove Albion
73' Wissel Brentford Wissel Bryan Mbeumo voor Yoane Wissa Brentford
73' Wissel Brentford Wissel Sergio Reguilón voor Keane Lewis-Potter Brentford
73' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Danny Welbeck voor Facundo Buonanotte Brighton & Hove Albion
74' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Tariq Lamptey voor Simon Adingra Brighton & Hove Albion
76' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Vitaly Janelt Brentford
86' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Jakub Moder voor Joël Veltman Brighton & Hove Albion
86' Wissel Brentford Wissel Frank Onyeka voor Mathias Jensen Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Brentford - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Brentford en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Roberto De Zerbi
Voorbeschouwing Brentford - Brighton & Hove Albion

Brentford en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 31e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Brighton & Hove Albion in de Premier League vond plaats op 6 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brighton & Hove Albion. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Brighton & Hove Albion favoriet. 3 keer wist de ploeg van Brentford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Brentford. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 1
Winst Brighton & Hove Albion 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 15e positie staat, terwijl we Brighton & Hove Albion terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Brighton & Hove Albion Opstelling Brentford Opstelling Brighton & Hove Albion Live Brentford - Brighton & Hove Albion Live Brentford - Brighton & Hove Albion kijken Brentford - Brighton & Hove Albion kijken Live Brentford - Brighton & Hove Albion stream Brentford - Brighton & Hove Albion Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Brighton & Hove Albion Uitslag Brentford - Brighton & Hove Albion Statistieken Brentford - Brighton & Hove Albion Premier League 2023/2024 Brentford - Brighton & Hove Albion wedden Brentford - Brighton & Hove Albion gokken Brentford - Brighton & Hove Albion Unibet