Nabeschouwing Brentford - Luton Town (3-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Brentford het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Luton Town (3-1)

Het Premier League duel tussen Brentford en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-1 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Neal Maupay, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Brentford vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ben Mee op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut wist Luton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Jacob Brown.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Brentford vergroot nadat Shandon Baptiste de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Brentford.

LIVE Brentford - Luton Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Thomas Kaminski Luton Town
46' Wissel Luton Town Wissel Jacob Brown voor Tom Lockyer Luton Town
49' Doelpunt Brentford Doelpunt Neal Maupay Brentford 1-0
50' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Tahith Chong Luton Town
56' Doelpunt Brentford Doelpunt Ben Mee met assist van Bryan Mbeumo Brentford 2-0
60' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend  voor Chiedozie Ogbene Luton Town
60' Wissel Luton Town Wissel Elijah Adebayo voor Carlton Morris Luton Town
60' Wissel Luton Town Wissel Jordan Clark voor Pelly Ruddock Mpanzu Luton Town
70' Wissel Brentford Wissel Shandon Baptiste voor Yegor Yarmolyuk Brentford
76' Doelpunt Luton Town Doelpunt Jacob Brown Luton Town 2-1
76' Wissel Luton Town Wissel Ryan Giles voor Teden Mengi Luton Town
77' Wissel Brentford Wissel Mads Roerslev voor Saman Ghoddos Brentford
78' Wissel Brentford Wissel Keane Lewis-Potter voor Bryan Mbeumo Brentford
81' Doelpunt Brentford Doelpunt Shandon Baptiste Brentford 3-1
81' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Christian Nørgaard Brentford
92' Wissel Brentford Wissel Myles Peart-Harris voor Neal Maupay Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Luton Town
Opstellingen Brentford - Luton Town
De opstellingen van Brentford en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.