Nabeschouwing Brentford - Manchester United (1-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 21:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Brentford het zaterdag 30 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Manchester United (1-1)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Brentford en Manchester United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 99e minuut door Kristoffer Ajer, waarmee Brentford met 1-1 de leiding nam. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 96 minuten was het Mason Mount die Manchester United op een 0-1 voorsprong zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brentford - Manchester United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Aaron Wan-Bissaka Manchester United
45' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Yoane Wissa Brentford
46' Wissel Manchester United Wissel Harry Maguire voor Raphaël Varane Manchester United
59' Wissel Manchester United Wissel Antony voor A. Garnacho Manchester United
69' Wissel Manchester United Wissel Lisandro Martínez  voor Victor Lindelöf  Manchester United
71' Wissel Brentford Wissel Mikkel Damsgaard voor Y. Yarmoliuk Brentford
71' Wissel Brentford Wissel Bryan Mbeumo voor Yoane Wissa Brentford
73' VAR: Afgekeurd doelpunt Ivan Toney Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Ivan Toney Brentford
80' Wissel Manchester United Wissel Mason Mount voor Marcus Rashford Manchester United
80' Wissel Manchester United Wissel André Pawlak voor Kobbie Mainoo Manchester United
83' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Zanka Brentford
86' Wissel Brentford Wissel Neal Maupay voor Mads Roerslev Brentford
87' Wissel Brentford Wissel Saman Ghoddos voor Keane Lewis-Potter Brentford
99' Doelpunt Brentford Doelpunt Kristoffer Ajer met assist van Ivan Toney Brentford 1-1
96' Doelpunt Manchester United Doelpunt Mason Mount met assist van André Pawlak Manchester United 0-1
102' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Neal Maupay Brentford
102' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor S. McTominay Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Manchester United
Opstellingen Brentford - Manchester United
De opstellingen van Brentford en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.