Nabeschouwing Brentford - Sheffield United (2-0) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Brentford het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Sheffield United (2-0)

Het Premier League duel tussen Brentford en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van O. Arblaster zette Brentford op een 1-0 voorsprong in de 63e minuut van de wedstrijd. Laat in de wedstrijd wist Brentford opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Frank Onyeka die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Brentford.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brentford.

LIVE Brentford - Sheffield United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Neal Maupay Brentford
41' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Vitaly Janelt Brentford
45' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Ben Brereton Sheffield United
57' Wissel Sheffield United Wissel James McAtee voor Yasser Larouci  Sheffield United
63' Eigen doelpunt Brentford Eigen doelpunt O. Arblaster Brentford 1-0
69' VAR: Afgekeurd doelpunt Mikkel Damsgaard Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Mikkel Damsgaard Brentford
76' Wissel Sheffield United Wissel Cameron Archer voor Jayden Bogle Sheffield United
79' Wissel Brentford Wissel Keane Lewis-Potter voor Neal Maupay Brentford
79' Wissel Brentford Wissel Yehor Yarmoliuk voor Mikkel Damsgaard Brentford
88' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Mads Roerslev Brentford
93' Doelpunt Brentford Doelpunt Frank Onyeka met assist van Kevin Schade  Brentford 2-0
91' Wissel Brentford Wissel Frank Onyeka voor Mathias Jensen Brentford
90' Wissel Brentford Wissel Kevin Schade  voor Bryan Mbeumo Brentford
90' Wissel Brentford Wissel Ethan Pinnock  voor Yoane Wissa Brentford
91' Wissel Sheffield United Wissel Anis Ben Slimane voor Mason Holgate Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Sheffield United
Opstellingen Brentford - Sheffield United
De opstellingen van Brentford en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.