Nabeschouwing Chelsea - Wolverhampton Wanderers (2-4) || Premier League 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 15:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Chelsea het zondag 4 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Wolverhampton Wanderers (2-4)

Het Premier League duel tussen Chelsea en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-4 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Cole Palmer, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matheus Cunha, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Axel Disasi kwam Wolverhampton Wanderers in de 43e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Wolverhampton Wanderers vergroot nadat Matheus Cunha de 1-3 wist te scoren. In de 82e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Wolverhampton Wanderers speler Matheus Cunha. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Chelsea speler Thiago Silva, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tim Robinson bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Chelsea - Wolverhampton Wanderers 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Chelsea Doelpunt Cole Palmer met assist van Moisés Caicedo Chelsea 1-0
22' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matheus Cunha met assist van João Gomes Wolverhampton Wanderers 1-1
30' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Malo Gusto Chelsea
38' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Nélson Semedo Wolverhampton Wanderers
41' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Pedro Neto Wolverhampton Wanderers
43' Eigen doelpunt Wolverhampton Wanderers Eigen doelpunt Axel Disasi Wolverhampton Wanderers 1-2
56' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Moisés Caicedo Chelsea
63' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matheus Cunha met assist van Pedro Neto Wolverhampton Wanderers 1-3
63' Wissel Chelsea Wissel Nicolas Jackson voor Moisés Caicedo Chelsea
72' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Tommy Doyle voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
72' Wissel Chelsea Wissel Jean-Ricner Bellegarde voor Pedro Neto Chelsea
72' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Carney Chukwuemeka voor Christopher Nkunku Wolverhampton Wanderers
72' Wissel Chelsea Wissel Mykhaylo Mudryk voor Raheem Sterling Chelsea
78' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Ben Chilwell Chelsea
81' Wissel Chelsea Wissel Benoît Badiashile voor Ben Chilwell Chelsea
81' Wissel Chelsea Wissel Alfie Gilchrist voor Malo Gusto Chelsea
82' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers 1-4
86' Doelpunt Chelsea Doelpunt Thiago Silva met assist van Mykhaylo Mudryk Chelsea 2-4
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hugo Bueno voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matt Doherty voor João Gomes Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Chelsea - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Chelsea en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.