Nabeschouwing Crystal Palace - Luton Town (1-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Crystal Palace het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Luton Town (1-1)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Crystal Palace en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Jean-Philippe Mateta, waarmee Crystal Palace met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Luton Town het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk Cauley Woodrow die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Crystal Palace - Luton Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt Jean-Philippe Mateta met assist van Daniel Muñoz Crystal Palace 1-0
27' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Issa Kaboré Luton Town
39' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Eberechi Eze Crystal Palace
57' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Reece Burke Luton Town
62' Wissel Luton Town Wissel Daiki Hashioka voor Teden Mengi Luton Town
70' Wissel Crystal Palace Wissel Naouirou Ahamada voor Jordan Ayew  Crystal Palace
81' Wissel Luton Town Wissel Cauley Woodrow voor Gabriel Osho Luton Town
81' Wissel Crystal Palace Wissel Odsonne Édouard voor Jean-Philippe Mateta Crystal Palace
81' Wissel Crystal Palace Wissel Will Hughes voor Adam Wharton Crystal Palace
86' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Daniel Muñoz Crystal Palace
87' Wissel Luton Town Wissel Luke Berry voor Jordan Clark Luton Town
87' Wissel Luton Town Wissel Zack Nelson voor Tahith Chong Luton Town
87' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend  voor Chiedozie Ogbene Luton Town
91' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Luke Berry Luton Town
96' Doelpunt Luton Town Doelpunt Cauley Woodrow met assist van Andros Townsend  Luton Town 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Luton Town
Opstellingen Crystal Palace - Luton Town
De opstellingen van Crystal Palace en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.