Nabeschouwing Luton Town - Brighton & Hove Albion (4-0) || Premier League 2023/2024

Dinsdag 30 januari 2024 - 20:45 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Luton Town het dinsdag 30 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Brighton & Hove Albion (4-0)

Het Premier League duel tussen Luton Town en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 4-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Luton Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Elijah Adebayo. Luton Town vergrootte in de 3e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Chiedozie Ogbene op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee Elijah Adebayo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Luton Town in de 56e minuut, nadat Elijah Adebayo de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Brighton & Hove Albion 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Luton Town Doelpunt Elijah Adebayo met assist van Carlton Morris Luton Town 1-0
3' Doelpunt Luton Town Doelpunt Chiedozie Ogbene met assist van Albert Sambi Lokonga Luton Town 2-0
13' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Igor Brighton & Hove Albion
20' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Jack Hinshelwood voor James Milner Brighton & Hove Albion
25' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Albert Sambi Lokonga Luton Town
42' Doelpunt Luton Town Doelpunt Elijah Adebayo met assist van Ross Barkley Luton Town 3-0
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Evan Ferguson voor Facundo Buonanotte Brighton & Hove Albion
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Tariq Lamptey  voor Pervis Estupiñán  Brighton & Hove Albion
49' VAR: Afgekeurd doelpunt Jordan Clark Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Jordan Clark Luton Town
56' Doelpunt Luton Town Doelpunt Elijah Adebayo Luton Town 4-0
61' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Carlos Baleba voor Billy Gilmour Brighton & Hove Albion
64' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Jordan Clark Luton Town
68' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend  voor Jordan Clark Luton Town
68' Wissel Luton Town Wissel Pelly Ruddock Mpanzu voor Albert Sambi Lokonga Luton Town
71' Wissel Luton Town Wissel Tahith Chong voor Elijah Adebayo Luton Town
71' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Jakub Moder voor João Pedro Brighton & Hove Albion
73' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Carlos Baleba Brighton & Hove Albion
82' Wissel Luton Town Wissel Luke Berry voor Ross Barkley Luton Town
83' Wissel Luton Town Wissel Cauley Woodrow voor Carlton Morris Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Luton Town - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Luton Town en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.