Nabeschouwing Luton Town - Newcastle United (1-0) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Luton Town het zaterdag 23 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Newcastle United (1-0)

Het Premier League duel tussen Luton Town en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 1-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Andros Townsend , waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Luton Town dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Luton Town.

LIVE Luton Town - Newcastle United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Luton Town Doelpunt Andros Townsend  met assist van Ross Barkley Luton Town 1-0
37' Wissel Newcastle United Wissel Sven Botman voor Jamaal Lascelles Newcastle United
38' Wissel Newcastle United Wissel Alexander Isak voor Lewis Miley Newcastle United
46' Wissel Luton Town Wissel Ryan Giles voor Issa Kaboré Luton Town
56' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Ross Barkley Luton Town
61' VAR: Afgekeurd doelpunt Alexander Isak Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Alexander Isak Newcastle United
76' Wissel Luton Town Wissel Mads Juel Andersen voor Amarii Bell Luton Town
80' Wissel Luton Town Wissel Pelly Ruddock Mpanzu voor Albert Sambi Lokonga Luton Town
80' Wissel Luton Town Wissel Carlton Morris voor Elijah Adebayo Luton Town
81' Wissel Newcastle United Wissel Valentino Livramento voor Miguel Almirón Newcastle United
81' Wissel Luton Town Wissel Chiedozie Ogbene voor Andros Townsend  Luton Town
85' Wissel Newcastle United Wissel Lewis Hall voor Dan Burn Newcastle United
89' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Teden Mengi Luton Town
94' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Lewis Hall Newcastle United
98' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Bruno Guimarães Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Newcastle United
Opstellingen Luton Town - Newcastle United
De opstellingen van Luton Town en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.