Nabeschouwing Newcastle United - Chelsea (4-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Newcastle United het zaterdag 25 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Chelsea (4-1)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 4-1 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Alexander Isak, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Chelsea kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Raheem Sterling, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette Jamaal Lascelles zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Newcastle United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Newcastle United vergroot nadat Joelinton de 3-1 wist te scoren. In de 73e minuut moest Chelsea verder met een man minder, nadat Reece James een tweede gele kaart kreeg. In de 83e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Anthony Gordon die namens Newcastle United het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Hooper en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Newcastle United.

LIVE Newcastle United - Chelsea 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Alexander Isak met assist van Lewis Miley Newcastle United 1-0
22' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Kieran Trippier Newcastle United
23' Doelpunt Chelsea Doelpunt Raheem Sterling met assist van Anthony Gordon Chelsea 1-1
41' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Lesley Ugochukwu Chelsea
48' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
46' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Jamaal Lascelles Newcastle United
55' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Reece James Chelsea
59' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Raheem Sterling Chelsea
60' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Jamaal Lascelles met assist van Anthony Gordon Newcastle United 2-1
61' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Joelinton met assist van Miguel Almirón Newcastle United 3-1
69' Wissel Chelsea Wissel Moisés Caicedo voor Lesley Ugochukwu Chelsea
69' Wissel Chelsea Wissel Mykhaylo Mudryk voor Conor Gallagher Chelsea
69' Wissel Chelsea Wissel Armando Broja voor Nicolas Jackson Chelsea
73' Tweede gele kaart Chelsea Tweede gele kaart voor Reece James Chelsea
75' Wissel Chelsea Wissel Levi Colwill voor Cole Palmer Chelsea
77' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Marc Cucurella Chelsea
81' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Levi Colwill Chelsea
81' Wissel Newcastle United Wissel Matt Ritchie voor Alexander Isak Newcastle United
83' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Anthony Gordon met assist van Miguel Almirón Newcastle United 4-1
86' Wissel Newcastle United Wissel Paul Dummett voor Jamaal Lascelles Newcastle United
87' Wissel Chelsea Wissel Noni Madueke voor Raheem Sterling Chelsea
87' Wissel Newcastle United Wissel Alex Murphy voor Miguel Almirón Newcastle United
93' Wissel Newcastle United Wissel Michael Ndiweni voor Lewis Miley Newcastle United
92' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Matt Ritchie Newcastle United
93' Wissel Newcastle United Wissel Amadou Diallo voor Anthony Gordon Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Chelsea
Opstellingen Newcastle United - Chelsea
De opstellingen van Newcastle United en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.