Nabeschouwing Newcastle United - Luton Town (4-4) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Newcastle United het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Luton Town (4-4)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Newcastle United en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Sean Longstaff, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Luton Town kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gabriel Osho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette Sean Longstaff zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Newcastle United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 40 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Ross Barkley de 2-2 maakte voor Luton Town. In de 59e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Luton Town speler Carlton Morris. In de 62e minuut was het Elijah Adebayo van Luton Town wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Newcastle United om te scoren. In de 67e minuut zette Kieran Trippier de stand op 3-4 in het voordeel van Newcastle United. Het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte de stand weer gelijk. Het was Harvey Barnes van Newcastle United die in de 73e minuut de score op 4-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Bramall en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Newcastle United - Luton Town 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Sean Longstaff met assist van Kieran Trippier Newcastle United 1-0
21' Doelpunt Luton Town Doelpunt Gabriel Osho met assist van Carlton Morris Luton Town 1-1
23' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Sean Longstaff Newcastle United 2-1
40' Doelpunt Luton Town Doelpunt Ross Barkley Luton Town 2-2
46' Wissel Newcastle United Wissel Callum Wilson voor Anthony Gordon Newcastle United
56' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Dan Burn Newcastle United
57' Chiedozie Ogbene Luton Town
59' Penalty Luton Town Penalty Carlton Morris Luton Town 2-3
60' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Albert Sambi Lokonga Luton Town
62' Doelpunt Luton Town Doelpunt Elijah Adebayo met assist van Ross Barkley Luton Town 2-4
63' Wissel Newcastle United Wissel Harvey Barnes voor Miguel Almirón Newcastle United
64' Wissel Newcastle United Wissel Valentino Livramento voor Dan Burn Newcastle United
67' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Kieran Trippier met assist van Bruno Guimarães Newcastle United 3-4
68' Wissel Luton Town Wissel Pelly Ruddock Mpanzu voor Jordan Clark Luton Town
73' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Harvey Barnes met assist van Lewis Miley Newcastle United 4-4
76' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Jacob Murphy Newcastle United
79' Wissel Luton Town Wissel Jacob Brown voor Carlton Morris Luton Town
79' Wissel Luton Town Wissel Reece Burke voor Alfie Doughty Luton Town
87' Wissel Luton Town Wissel Cauley Woodrow voor Elijah Adebayo Luton Town
90' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Gabriel Osho Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Luton Town
Opstellingen Newcastle United - Luton Town
De opstellingen van Newcastle United en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.