Nabeschouwing Newcastle United - West Ham United (4-3) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 13:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Newcastle United het zaterdag 30 maart 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - West Ham United (4-3)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 4-3 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. Alexander Isak maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Newcastle United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. West Ham United kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Michail Antonio , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette Mohammed Kudus zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee West Ham United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor West Ham United vergroot nadat Jarrod Bowen de 1-3 wist te scoren. In de 77e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Newcastle United speler Alexander Isak. In de 83e minuut was het Harvey Barnes  die Newcastle United weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Newcastle United dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was Harvey Barnes  de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp. Newcastle United zou de wedstrijd uiteindelijk met een man minder eindigen, nadat Alexander Isak in de 96e minuut nog een tweede gele kaart kreeg en daardoor met rood het veld moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Jones bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Newcastle United.

LIVE Newcastle United - West Ham United 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Newcastle United Penalty Alexander Isak Newcastle United 1-0
17' Wissel Newcastle United Wissel E. Krafth voor Jamaal Lascelles  Newcastle United
21' Doelpunt West Ham United Doelpunt Michail Antonio  met assist van Lucas Paquetá West Ham United 1-1
40' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Tomas Soucek  West Ham United
41' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor David Moyes West Ham United
54' Doelpunt West Ham United Doelpunt Mohammed Kudus met assist van Jarrod Bowen West Ham United 1-2
46' Wissel West Ham United Wissel Lukasz Fabianski voor Alphonse Areola West Ham United
48' Doelpunt West Ham United Doelpunt Jarrod Bowen met assist van Mohammed Kudus West Ham United 1-3
56' Wissel Newcastle United Wissel M. Almirón voor Tino Livramento  Newcastle United
57' Wissel Newcastle United Wissel Elliot Anderson voor Joe Willock Newcastle United
57' Wissel Newcastle United Wissel L. Hall voor E. Krafth Newcastle United
67' Wissel Newcastle United Wissel Harvey Barnes  voor M. Almirón Newcastle United
69' Wissel West Ham United Wissel Kalvin Phillips voor Michail Antonio  West Ham United
76' Anthony Gordon Newcastle United
77' Penalty Newcastle United Penalty Alexander Isak Newcastle United 2-3
80' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Anthony Gordon Newcastle United
80' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor David Moyes West Ham United
83' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Harvey Barnes  met assist van Alexander Isak Newcastle United 3-3
84' Wissel West Ham United Wissel B. Johnson voor James Ward-Prowse West Ham United
90' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Harvey Barnes  met assist van Anthony Gordon Newcastle United 4-3
91' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Alexander Isak Newcastle United
93' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Danny Ings Vladimir Coufal Newcastle United
94' Wissel West Ham United Wissel Anthony Gordon voor West Ham United
96' Tweede gele kaart Newcastle United Tweede gele kaart voor Alexander Isak Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - West Ham United
Opstellingen Newcastle United - West Ham United
De opstellingen van Newcastle United en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.