Nabeschouwing Newcastle United - Wolverhampton Wanderers (3-0) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Newcastle United het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Wolverhampton Wanderers (3-0)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Alexander Isak, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Newcastle United vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Anthony Gordon op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Valentino Livramento van Newcastle United die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Robinson, waardoor Newcastle United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Alexander Isak Newcastle United 1-0
33' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Anthony Gordon Newcastle United 2-0
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Daniel Bentley voor José Sá Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Nathan Fraser voor Pedro Neto Wolverhampton Wanderers
52' Wissel Newcastle United Wissel Valentino Livramento voor Kieran Trippier Newcastle United
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hugo Bueno voor Toti Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Newcastle United Wissel Miguel Almirón voor Jacob Murphy Newcastle United
70' Wissel Newcastle United Wissel Harvey Barnes voor Alexander Isak Newcastle United
70' Wissel Newcastle United Wissel Lewis Miley voor Joseph Willock Newcastle United
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Tawanda Chirewa voor Jean-Ricner Bellegarde Wolverhampton Wanderers
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Boubacar Traoré voor Mario Lemina Wolverhampton Wanderers
85' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
93' Wissel Newcastle United Wissel Elliot Anderson voor Anthony Gordon Newcastle United
92' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Valentino Livramento met assist van Fabian Schär Newcastle United 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Newcastle United - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Newcastle United en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.