Nabeschouwing Nottingham Forest - AFC Bournemouth (2-3) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Nottingham Forest het zaterdag 23 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - AFC Bournemouth (2-3)

Het Premier League duel tussen Nottingham Forest en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 2-3 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Willy Boly van Nottingham Forest. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 23e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het Anthony Elanga die Nottingham Forest op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Dominic Solanke namens AFC Bournemouth in de 51e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 58e minuut was het AFC Bournemouth dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Dominic Solanke. Na 74 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Chris Wood de 2-2 maakte namens Nottingham Forest. Laat in de wedstrijd was het vervolgens AFC Bournemouth dat via Dominic Solanke nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 94e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Jones bij een 2-3 eindstand in het voordeel van AFC Bournemouth.

LIVE Nottingham Forest - AFC Bournemouth 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Willy Boly Nottingham Forest
23' Tweede gele kaart Nottingham Forest Tweede gele kaart voor Willy Boly Nottingham Forest
25' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Andoni Iraola AFC Bournemouth
26' Wissel Nottingham Forest Wissel Moussa Niakhaté voor Divock Origi Nottingham Forest
29' Wissel AFC Bournemouth Wissel Alex Scott voor Lewis Cook AFC Bournemouth
31' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Alex Scott AFC Bournemouth
46' Wissel Nottingham Forest Wissel Callum Hudson-Odoi voor Orel Mangala Nottingham Forest
47' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Anthony Elanga met assist van Chris Wood Nottingham Forest 1-0
51' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Dominic Solanke met assist van Marcos Senesi AFC Bournemouth 1-1
58' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Dominic Solanke AFC Bournemouth 1-2
65' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Antoine Semenyo AFC Bournemouth
68' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Ryan Christie AFC Bournemouth
70' Wissel AFC Bournemouth Wissel Luis Sinisterra voor Antoine Semenyo AFC Bournemouth
70' Wissel AFC Bournemouth Wissel Joe Rothwell voor Alex Scott AFC Bournemouth
74' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Chris Wood met assist van Morgan Gibbs-White Nottingham Forest 2-2
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel David Brooks voor Philip Billing AFC Bournemouth
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel Kieffer Moore voor Dango Ouattara AFC Bournemouth
85' Wissel Nottingham Forest Wissel Ola Aina voor Harry Toffolo Nottingham Forest
94' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Dominic Solanke met assist van Adam Smith AFC Bournemouth 2-3
93' Wissel Nottingham Forest Wissel Danilo voor Morgan Gibbs-White Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - AFC Bournemouth
Opstellingen Nottingham Forest - AFC Bournemouth
De opstellingen van Nottingham Forest en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.