Nabeschouwing Nottingham Forest - Fulham (3-1) || Premier League 2023/2024

Dinsdag 2 april 2024 - 20:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Nottingham Forest het dinsdag 2 april 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Fulham (3-1)

Het Premier League duel tussen Nottingham Forest en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 3-1 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Callum Hudson-Odoi, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Chris Wood op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Nottingham Forest, waarmee Morgan Gibbs-White zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 49 minuten deed Tosin Adarabioyo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Fulham werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Fulham echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Nottingham Forest.

LIVE Nottingham Forest - Fulham 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Callum Hudson-Odoi met assist van Morgan Gibbs-White Nottingham Forest 1-0
19' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Chris Wood met assist van Murillo Nottingham Forest 2-0
33' Wissel Fulham Wissel Tom Cairney voor Saša Lukić Fulham
33' Wissel Fulham Wissel Adama Traoré voor Alex Iwobi Fulham
33' Wissel Fulham Wissel Willian voor Harry Wilson Fulham
48' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Morgan Gibbs-White met assist van Danilo Nottingham Forest 3-0
49' Doelpunt Fulham Doelpunt Tosin Adarabioyo met assist van Andreas Pereira Fulham 3-1
63' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Matt Turner Nottingham Forest
69' Wissel Nottingham Forest Wissel Divock Origi voor Callum Hudson-Odoi Nottingham Forest
71' Wissel Fulham Wissel Bobby De Cordova-Reid voor Andreas Pereira Fulham
71' Wissel Fulham Wissel Harrison Reed voor João Palhinha Fulham
77' Wissel Nottingham Forest Wissel Giovanni Reyna voor Morgan Gibbs-White Nottingham Forest
83' Wissel Nottingham Forest Wissel Nicolás Domínguez voor Anthony Elanga Nottingham Forest
83' Wissel Nottingham Forest Wissel Harry Toffolo voor Ola Aina Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Fulham
Opstellingen Nottingham Forest - Fulham
De opstellingen van Nottingham Forest en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Fulham

Nottingham Forest en Fulham treffen elkaar in de 31e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Fulham in de Premier League vond plaats op 6 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 3 keer wist de ploeg van Nottingham Forest te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nottingham Forest. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nottingham Forest 0
Winst Fulham 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 17e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 12e plaats.