Nabeschouwing Nottingham Forest - Newcastle United (2-3) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 18:30 uur



In de Premier League 2023/2024 neemt Nottingham Forest het zaterdag 10 februari 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Newcastle United (2-3)

Het Premier League duel tussen Nottingham Forest en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-3 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Bruno Guimarães, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Nottingham Forest kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Anthony Elanga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Fabian Schär zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Newcastle United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Callum Hudson-Odoi de 2-2 maakte voor Nottingham Forest. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Newcastle United dat in de 66e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Bruno Guimarães de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Taylor en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Newcastle United.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Newcastle United
Goals
2
3
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
7
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
90
109
Gevaarlijke aanvallen
58
44
Passes
365
624
Overtredingen
9
6
Buitenspel
3
0
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Nottingham Forest - Newcastle United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Bruno Guimarães met assist van Kieran Trippier Newcastle United 0-1
26' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Anthony Elanga met assist van Morgan Gibbs-White Nottingham Forest 1-1
43' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Fabian Schär met assist van Sven Botman Newcastle United 1-2
51' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Callum Hudson-Odoi met assist van Nicolás Domínguez Nottingham Forest 2-2
58' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Sven Botman Newcastle United
59' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Morgan Gibbs-White Nottingham Forest
60' Wissel Newcastle United Wissel Harvey Barnes voor Miguel Almirón Newcastle United
66' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Bruno Guimarães Newcastle United 2-3
68' Wissel Nottingham Forest Wissel Divock Origi voor Taiwo Awoniyi Nottingham Forest
73' Wissel Nottingham Forest Wissel Giovanni Reyna voor Ryan Yates Nottingham Forest
78' Wissel Nottingham Forest Wissel Danilo voor Nicolás Domínguez Nottingham Forest
81' Wissel Newcastle United Wissel Valentino Livramento voor Lewis Miley Newcastle United
92' Wissel Newcastle United Wissel Emil Krafth  voor Anthony Gordon Newcastle United
94' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Callum Wilson Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Newcastle United
Opstellingen Nottingham Forest - Newcastle United
De opstellingen van Nottingham Forest en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Formatie 4-3-3
Coach Eddie Howe
Wissels Newcastle United
# Speler Pos.
18 Loris Karius K
17 Emil Krafth V
21 Valentino Livramento V
20 Lewis Hall V
6 Jamaal Lascelles V
3 Paul Dummett V
11 Matt Ritchie M
15 Harvey Lewis Barnes M
23 Jacob Murphy M
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Newcastle United

Nottingham Forest en Newcastle United treffen elkaar in de 24e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Newcastle United in de Premier League vond plaats op 26 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Newcastle United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Nottingham Forest te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nottingham Forest. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nottingham Forest 1
Winst Newcastle United 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 16e positie staat, terwijl we Newcastle United terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nottingham Forest - Newcastle United Opstelling Nottingham Forest Opstelling Newcastle United Live Nottingham Forest - Newcastle United Live Nottingham Forest - Newcastle United kijken Nottingham Forest - Newcastle United kijken Live Nottingham Forest - Newcastle United stream Nottingham Forest - Newcastle United Fox Sports Nabeschouwing Nottingham Forest - Newcastle United Uitslag Nottingham Forest - Newcastle United Statistieken Nottingham Forest - Newcastle United Premier League 2023/2024 Nottingham Forest - Newcastle United wedden Nottingham Forest - Newcastle United gokken Nottingham Forest - Newcastle United Unibet