Nabeschouwing Sheffield United - AFC Bournemouth (1-3) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Sheffield United het zaterdag 25 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - AFC Bournemouth (1-3)

Het Premier League duel tussen Sheffield United en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-3 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Marcus Tavernier, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Justin Kluivert op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee Marcus Tavernier zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 97 minuten deed Oliver McBurnie iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sheffield United werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Sheffield United echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor AFC Bournemouth.

LIVE Sheffield United - AFC Bournemouth 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Marcus Tavernier met assist van Antoine Semenyo AFC Bournemouth 0-1
22' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Oliver Norwood Sheffield United
48' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Justin Kluivert AFC Bournemouth 0-2
46' Wissel Sheffield United Wissel Anel Ahmedhodžić voor Jayden Bogle Sheffield United
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel Milos Kerkez voor Lloyd Kelly AFC Bournemouth
46' Wissel Sheffield United Wissel Oliver McBurnie voor Vinícius Souza Sheffield United
51' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Marcus Tavernier met assist van Adam Smith AFC Bournemouth 0-3
51' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Luke Thomas Sheffield United
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel Philip Billing voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel Luis Sinisterra voor Antoine Semenyo AFC Bournemouth
66' Wissel Sheffield United Wissel Ben Osborn voor Luke Thomas Sheffield United
69' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor George Baldock Sheffield United
70' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Jack Robinson Sheffield United
70' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Philip Billing AFC Bournemouth
81' Wissel Sheffield United Wissel John Fleck voor Gustavo Hamer Sheffield United
81' Wissel Sheffield United Wissel William Osula voor James McAtee Sheffield United
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel David Brooks voor Marcus Tavernier AFC Bournemouth
97' Doelpunt Sheffield United Doelpunt Oliver McBurnie met assist van George Baldock Sheffield United 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - AFC Bournemouth
Opstellingen Sheffield United - AFC Bournemouth
De opstellingen van Sheffield United en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.