Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Aston Villa (1-2) || Premier League 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 15:00 uur



In de Premier League 2023/2024 neemt Tottenham Hotspur het zondag 26 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Aston Villa (1-2)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 1-2 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Giovani Lo Celso , waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. Aston Villa kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Pau Torres, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette Ollie Watkins zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Aston Villa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Aston Villa dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tottenham Hotspur - Aston Villa
Goals
1
2
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
18
15
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
110
75
Gevaarlijke aanvallen
79
42
Passes
633
384
Overtredingen
11
13
Buitenspel
5
2
Corners
9
3
Wissels
3
4
LIVE Tottenham Hotspur - Aston Villa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Giovani Lo Celso  met assist van Pedro Porro Tottenham Hotspur 1-0
24' VAR: Afgekeurd doelpunt Ollie Watkins Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Ollie Watkins Aston Villa
27' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Matty Cash Aston Villa
32' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Pierre-Emile Højbjerg voor Rodrigo Bentancur  Tottenham Hotspur
38' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Boubacar Kamara Aston Villa
41' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor John McGinn Aston Villa
52' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Pau Torres met assist van Douglas Luiz Aston Villa 1-1
46' Wissel Aston Villa Wissel Youri Tielemans voor Moussa Diaby Aston Villa
46' Wissel Aston Villa Wissel Leon Bailey voor Matty Cash Aston Villa
61' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Ollie Watkins met assist van Youri Tielemans Aston Villa 1-2
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Oliver Skipp voor Bryan Gil  Tottenham Hotspur
82' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Ollie Watkins Aston Villa
86' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Alejo Véliz voor Giovani Lo Celso  Tottenham Hotspur
92' Wissel Aston Villa Wissel Jhon Durán voor John McGinn Aston Villa
92' Wissel Aston Villa Wissel Jacob Ramsey voor John McGinn Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Aston Villa
Opstellingen Tottenham Hotspur - Aston Villa
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Angelos Postecoglou
Wissels Tottenham Hotspur
# Speler Pos.
20 Fraser Forster K
40 Brandon Austin K
65 Alfie Dorrington V
15 Eric Dier V
4 Oliver Skipp M
5 Pierre-Emile Højbjerg M
63 Jamie Donley A
36 Alejo Véliz A
Formatie 4-4-2
Coach Unai Emery Etxegoien
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Aston Villa

Tottenham Hotspur en Aston Villa treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Aston Villa in de Premier League vond plaats op 13 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aston Villa. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Tottenham Hotspur favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Aston Villa slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tottenham Hotspur 17
Winst Aston Villa 6
Gelijkspel 7
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 4e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tottenham Hotspur - Aston Villa Opstelling Tottenham Hotspur Opstelling Aston Villa Live Tottenham Hotspur - Aston Villa Live Tottenham Hotspur - Aston Villa kijken Tottenham Hotspur - Aston Villa kijken Live Tottenham Hotspur - Aston Villa stream Tottenham Hotspur - Aston Villa Fox Sports Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Aston Villa Uitslag Tottenham Hotspur - Aston Villa Statistieken Tottenham Hotspur - Aston Villa Premier League 2023/2024 Tottenham Hotspur - Aston Villa wedden Tottenham Hotspur - Aston Villa gokken Tottenham Hotspur - Aston Villa Unibet