Nabeschouwing West Ham United - Aston Villa (1-1) || Premier League 2023/2024

Zondag 17 maart 2024 - 15:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt West Ham United het zondag 17 maart 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Aston Villa (1-1)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen West Ham United en Aston Villa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Michail Antonio, waarmee West Ham United met 1-0 de leiding nam. Aston Villa kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Nicolò Zaniolo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE West Ham United - Aston Villa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt West Ham United Doelpunt Michail Antonio met assist van Vladimir Coufal West Ham United 1-0
46' Wissel Aston Villa Wissel Moussa Diaby voor Jhon Durán Aston Villa
46' Wissel Aston Villa Wissel Matty Cash voor Clément Lenglet Aston Villa
48' VAR: Afgekeurd doelpunt Michail Antonio Afgekeurd doelpunt vanwege hands Michail Antonio West Ham United
63' Wissel Aston Villa Wissel Nicolò Zaniolo voor Morgan Rogers Aston Villa
63' Wissel Aston Villa Wissel Lucas Digne voor Álex Moreno Aston Villa
66' Wissel West Ham United Wissel Ben Johnson voor Michail Antonio West Ham United
70' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Youri Tielemans Aston Villa
79' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Nicolò Zaniolo met assist van Moussa Diaby Aston Villa 1-1
83' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Nicolò Zaniolo Aston Villa
83' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Edson Álvarez West Ham United
84' Wissel West Ham United Wissel Aaron Cresswell voor Emerson Palmieri West Ham United
84' Wissel West Ham United Wissel James Ward-Prowse voor Lucas Paquetá West Ham United
86' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Douglas Luiz Aston Villa
86' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Mohammed Kudus  West Ham United
87' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Konstantinos Mavropanos West Ham United
96' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Bowen Afgekeurd doelpunt vanwege hands J. Bowen West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Aston Villa
Opstellingen West Ham United - Aston Villa
De opstellingen van West Ham United en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.