Nabeschouwing West Ham United - Chelsea (3-1) || Premier League 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 17:30 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt West Ham United het zondag 20 augustus 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Chelsea (3-1)

Het Premier League duel tussen West Ham United en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 3-1 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken West Ham United - Chelsea
Goals
3
1
LIVE West Ham United - Chelsea 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Chelsea
Opstellingen West Ham United - Chelsea

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing West Ham United - Chelsea

West Ham United en Chelsea treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Ham United en Chelsea in de Premier League vond plaats op 11 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 21 keer wist de ploeg van West Ham United te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor West Ham United. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Ham United 6
Winst Chelsea 21
Gelijkspel 7
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 14e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
West Ham United - Chelsea Opstelling West Ham United Opstelling Chelsea Live West Ham United - Chelsea Live West Ham United - Chelsea kijken West Ham United - Chelsea kijken Live West Ham United - Chelsea stream West Ham United - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing West Ham United - Chelsea Uitslag West Ham United - Chelsea Statistieken West Ham United - Chelsea Premier League 2023/2024 West Ham United - Chelsea wedden West Ham United - Chelsea gokken West Ham United - Chelsea Unibet