Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth (0-1) || Premier League 2023/2024

Woensdag 24 april 2024 - 20:45 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het woensdag 24 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth (0-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-1 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Antoine Semenyo, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. In de 79e minuut moest Milos Kerkez van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Stuart Attwell een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest AFC Bournemouth verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van AFC Bournemouth.

LIVE Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Nélson Semedo Wolverhampton Wanderers
37' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Antoine Semenyo AFC Bournemouth 0-1
44' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matt Doherty voor Santiago Bueno Wolverhampton Wanderers
55' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matheus Cunha voor Thomas Doyle Wolverhampton Wanderers
61' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Matt Doherty Wolverhampton Wanderers
64' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel T. Chirewa voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
64' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Boubacar Traoré voor João Gomes Wolverhampton Wanderers
68' VAR: Afgekeurd doelpunt Hee-chan Hwang Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Hee-chan Hwang Wolverhampton Wanderers
69' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
74' Wissel AFC Bournemouth Wissel Dango Ouattara voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
79' Rode kaart AFC Bournemouth Rode kaart voor Milos Kerkez AFC Bournemouth
81' Wissel AFC Bournemouth Wissel Lloyd Kelly  voor Alex Scott AFC Bournemouth
87' Wissel AFC Bournemouth Wissel James Hill voor Marcos Senesi AFC Bournemouth
87' Wissel AFC Bournemouth Wissel Enes Ünal voor Dominic Solanke AFC Bournemouth
92' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Enes Ünal AFC Bournemouth
93' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel N. Fraser voor Toti Wolverhampton Wanderers
99' VAR: Afgekeurd doelpunt Max Kilman Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Max Kilman Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.