Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Newcastle United (2-2) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 18:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 28 oktober 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Newcastle United (2-2)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Newcastle United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Callum Wilson, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mario Lemina, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Newcastle United vervolgens op 1-2. Het was Callum Wilson die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Hwang Hee-Chan de 2-2 maakte voor Wolverhampton Wanderers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Callum Wilson Newcastle United 0-1
36' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Mario Lemina met assist van Pedro Neto Wolverhampton Wanderers 1-1
49' Penalty Newcastle United Penalty Callum Wilson Newcastle United 1-2
54' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Tommy Doyle voor B. Traoré Wolverhampton Wanderers
66' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Dan Burn Newcastle United
69' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Jamaal Lascelles Newcastle United
71' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Hwang Hee-Chan met assist van Toti Gomes Wolverhampton Wanderers 2-2
72' Wissel Newcastle United Wissel Joseph Willock voor Miguel Almirón Newcastle United
77' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Sasa Kalajdzic voor Pedro Neto Wolverhampton Wanderers
82' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Kieran Trippier Newcastle United
83' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rayan Aït Nouri Wolverhampton Wanderers
86' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel João Gomes voor Mario Lemina Wolverhampton Wanderers
96' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Sean Longstaff Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Newcastle United
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Newcastle United
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.