Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur (2-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 13:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 11 november 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur (2-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tottenham Hotspur kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Brennan Johnson. Wolverhampton Wanderers kwam in de 91e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Pablo Sarabia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 97e minuut zette Mario Lemina zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Robinson, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Brennan Johnson met assist van Pedro Porro Tottenham Hotspur 0-1
45' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Emerson Royal Tottenham Hotspur
49' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Yves Bissouma Tottenham Hotspur
63' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Rodrigo Bentancur  voor Pape Matar Sarr Tottenham Hotspur
67' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matt Doherty voor Nélson Semedo Wolverhampton Wanderers
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Sasa Kalajdzic voor Jean-Ricner Bellegarde Wolverhampton Wanderers
75' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Bryan Gil  voor Brennan Johnson Tottenham Hotspur
76' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Giovani Lo Celso  voor Yves Bissouma Tottenham Hotspur
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Tommy Doyle voor Rayan Aït Nouri Wolverhampton Wanderers
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Pablo Sarabia voor João Gomes Wolverhampton Wanderers
89' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Rodrigo Bentancur  Tottenham Hotspur
91' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Pablo Sarabia met assist van Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers 1-1
97' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Mario Lemina met assist van Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers 2-1
95' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Craig Dawson Wolverhampton Wanderers
96' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Matt Doherty Wolverhampton Wanderers
98' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rayan Aït Nouri Wolverhampton Wanderers
98' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor João Gomes Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.