Nabeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense (3-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 14 mei 2011 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 14 mei 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Portimonense.

Via de Vitória Setúbal - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Portimonense is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Portimonense op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro Silva. Helaas voor Portimonense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Vitória FC dat via Neca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Claudio Pitbull dacht na 56 minuten te scoren voor Vitória FC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Vitória FC via Michel Bertasso, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 86e minuut moest Portimonense verder met een man minder, nadat Ricardo Nascimento een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Portimonense
3
1
LIVE Vitória Setúbal - Portimonense 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Portimonense Doelpunt Pedro Silva Portimonense
30' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Silva Portimonense
31' Penalty Vitória FC Penalty Neca Vitória FC
38' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Hugo Leal Vitória FC
46' Wissel Portimonense Wissel Soares voor Pedro Silva Portimonense
47' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor José Pedro Vitória FC
53' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ricardo Nascimento Portimonense
56' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Claudio Pitbull Vitória FC
60' Wissel Portimonense Wissel Lito voor Patrick Portimonense
63' Wissel Vitória FC Wissel Paulo Regula voor José Pedro Vitória FC
67' Wissel Portimonense Wissel Candeias voor Elias Portimonense
75' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Michel Bertasso Vitória FC
78' Wissel Vitória FC Wissel Bruno Gallo voor Claudio Pitbull Vitória FC
83' Wissel Vitória FC Wissel Matos voor Diego Silva Vitória FC
86' Tweede gele kaart Portimonense Tweede gele kaart voor Ricardo Nascimento Portimonense
89' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pires Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Portimonense
Opstellingen Vitória Setúbal - Portimonense

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense

Vitória Setúbal en Portimonense treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 7 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Vitória Setúbal favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.