Nabeschouwing Gil Vicente - Boavista (1-2) || Primeira Liga 2020/2021

Woensdag 19 mei 2021 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2020/2021 neemt Gil Vicente het woensdag 19 mei 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Boavista (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 1-2 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. S. Lino maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gil Vicente vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Boavista kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Njie, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 72e minuut was de ideale kans voor Gil Vicente om te scoren. S. Lino was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 80e minuut werd J. De Santis van Boavista met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Boavista het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 88e minuut werd de stand op 1-2 gezet na een benutte penalty van Boavista speler Y. Njie. In de 94e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. L. Mineiro van Gil Vicente was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Boavista dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gil Vicente - Boavista 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor C. Goncalves Gil Vicente
36' Penalty Gil Vicente Penalty S. Lino Gil Vicente 1-0
46' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor A. Gomes Boavista
46' Wissel Boavista Wissel K. Fidelis voor C. Castro Boavista
56' Doelpunt Boavista Doelpunt Y. Njie met assist van A. Elis Boavista 1-1
71' Gele kaart Boavista Gele kaart voor J. Ferreira Boavista
72' Penalty gemist Gil Vicente Penalty gemist S. Lino Gil Vicente
73' Wissel Gil Vicente Wissel K. Fujimoto voor S. Lino Gil Vicente
73' Wissel Gil Vicente Wissel L. Mineiro voor C. Goncalves Gil Vicente
73' Wissel Gil Vicente Wissel Lourency voor A. Leautey Gil Vicente
76' Wissel Boavista Wissel J. Garcia voor G. Affonso Boavista
80' Gele kaart Boavista Gele kaart voor J. De Santis Boavista
80' Rode kaart Boavista Rode kaart voor J. De Santis Boavista
88' Penalty Boavista Penalty Y. Njie Boavista 1-2
89' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Y. Njie Boavista
89' Wissel Gil Vicente Wissel Miullen voor Talocha Gil Vicente
94' Rode kaart Gil Vicente Rode kaart voor L. Mineiro Gil Vicente
94' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ruben Gil Vicente
96' Wissel Boavista Wissel N. Santos voor Show Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Boavista
Opstellingen Gil Vicente - Boavista
De opstellingen van Gil Vicente en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Boavista

Gil Vicente en Boavista treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 5 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 2
Winst Boavista 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 11e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 15e plaats.