Nabeschouwing Tondela - Paços de Ferreira (2-3) || Primeira Liga 2020/2021

Dinsdag 18 mei 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2020/2021 neemt Tondela het dinsdag 18 mei 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Paços de Ferreira (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Fábio Oliveira Melo geëindigd in een 2-3 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tondela kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Pedro. Paços de Ferreira kwam in de 5e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Tanque, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette J. Pedro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tondela de leiding in de wedstrijd nam.

Na 36 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Tanque de 2-2 maakte voor Paços de Ferreira. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Paços de Ferreira dat in de 58e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat H. Ferreira de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fábio Oliveira Melo en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Paços de Ferreira.

LIVE Tondela - Paços de Ferreira 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Pedro Tondela 1-0
5' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt D. Tanque Paços de Ferreira 1-1
17' Gele kaart Tondela Gele kaart voor E. Martinez Tondela
33' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor B. Costa Paços de Ferreira
34' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Pedro Tondela 2-1
36' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt D. Tanque met assist van B. Costa Paços de Ferreira 2-2
58' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt H. Ferreira met assist van P. Rebocho Paços de Ferreira 2-3
59' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Amaral voor H. Ferreira Paços de Ferreira
59' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor B. Costa Paços de Ferreira
62' Gele kaart Tondela Gele kaart voor T. Arcanjo Tondela
72' Wissel Tondela Wissel Bebeto voor T. Almeida Tondela
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor D. Tanque Paços de Ferreira
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Castanheira voor Ze Uilton Paços de Ferreira
81' Wissel Tondela Wissel T. Strkalj voor T. Arcanjo Tondela
81' Wissel Tondela Wissel R. Alves voor F. Ferreira Tondela
81' Wissel Tondela Wissel S. Anne voor P. A. Borges da Costa Tondela
87' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Oliveira voor Michael Paços de Ferreira
90' Gele kaart Tondela Gele kaart voor S. Anne Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Paços de Ferreira
Opstellingen Tondela - Paços de Ferreira
De opstellingen van Tondela en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Paços de Ferreira

Tondela en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 5 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 4 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Tondela. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 3
Winst Paços de Ferreira 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 12e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 5e plaats.